Over ons

Mogen wij ons even voorstellen:

Coen van Riel en Michael van Mourik

Over ons:
Al zo’n 2o jaar lang zijn we dagelijks bezig met de aanpak van agressie en geweld. Als oud-politiemannen hebben we aan den lijve ondervonden wat de impact van agressie kan zijn en hoe enorm lastig het is om in zulke situaties ‘rustig en professioneel’ te blijven. Zeker als de spanning door je lijf giert! In onze tijd bij de Noodhulp (112-situaties) en als lid van de Mobiele Eenheid (ME) kwamen we dagelijks in dergelijke situaties terecht.

Wij ontwikkelden een passie om onze ervaringen op dit gebied te delen en andere professionals hierbij te helpen. We besloten dan ook (ruim 12 jaar geleden) om een overstap naar de trainerswereld te maken. Michael studeerde Opleidingskunde en ging bij een trainersbureau werken, Coen volgde een trainersopleiding en werd adviseur Veiligheid bij een grote woningcorporatie.

Vervolgens gingen we in de praktijk aan de slag en hebben we inmiddels honderden trainingen binnen dit thema verzorgd aan directieleden, managers en uitvoerend professionals van vele (overheids)organisaties.

Specialisatie:
Michael heeft zich met name gespecialiseerd in de beleidskant van de aanpak van agressie en geweld en het ontwikkelen van allerlei maatwerktrainingen, evenals persoonlijke coaching voor professionals op dit gebied.

Coen heeft zeer veel ervaring opgedaan in de opvang & nazorg van medewerkers, het aanspreken van daders en het nemen van veiligheidsmaatregelen na een incident. Hij kan je als geen ander in de praktijk ondersteunen.

Samen bekwaamden we ons de afgelopen jaren in Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) waarin we in 2016 Master zijn afgestudeerd.

Oprichting Agressiebeheer:
Tijdens onze trainingen merkten we dat veel organisaties worstelen met de aanpak van agressie en geweld en er geen full-service bureau was dat advies, training, coaching én ondersteuning (onder één dak) biedt op alle onderwerpen die hiermee verband houden.

Wij vonden dat dit anders moest. Wij geloven erin dat alleen een totaalaanpak werkt om agressie en geweld in organisaties tegen te gaan of het hoofd te bieden. Vandaar dat wij in 2018 besloten om samen Agressiebeheer op te richten.

Netwerkpartners:
Inmiddels werken we samen met een selecte groep van adviseurs, psychologen, trainers, acteurs, coaches, leveranciers van (technische) alarm-/beveiligingsproducten en beveiligingsbedrijven. Zodoende hebben we alle expertise in huis om vrijwel iedere organisatie op dit gebied te kunnen helpen.

Missie:
Wij vinden dat iedere werknemer recht heeft op een veilige werkplek. Iets dat helaas nog steeds geen vanzelfsprekendheid is. Wij adviseren, trainen, coachen én ondersteunen organisaties en haar medewerkers om dit bereiken.