Training

‘Wij gunnen iedereen een training waar je jaren later nog aan terugdenkt: Een training met impact! Waarin de kracht van de eenvoud centraal staat en je technieken leert die in vele situaties toepasbaar zijn. Een training waarin je jezelf en je werkomgeving herkent, waar het veilig is om te leren en je uitgedaagd wordt om jezelf te ontwikkelen. Vakkundig begeleid door onze trainers die met jarenlange operationele en didactische ervaring vol passie aan de slag gaan.’ (Michael van Mourik, mede eigenaar Agressiebeheer)

Op zoek naar een training met impact?

Bekijk dan ons aanbod van in-company trainingen voor directie, management en uitvoerend professionals. Altijd op basis van maatwerk!

Onze trainers hebben (zeer) ruime ervaring met: overheidsinstanties, gemeenten, provincies, waterschappen, zorginstellingen, deurwaarderskantoren, uitvaartondernemingen, verzekeringsmaatschappijen, woningcorporaties, deurwaarder-/incassokantoren, beveiligingsorganisaties en in de detailhandel.

Grote kans dus dat wij je verder kunnen helpen! Staat je training er niet bij? Neem gerust contact op om je wensen te bespreken. We denken graag met je mee.

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.