Advies en Ondersteuning

‘Wij gunnen iedere professional een veilige werkomgeving. Een omgeving waarin grensoverschrijdend gedrag niet wordt getolereerd en passende maatregelen volgen indien het toch voorkomt. Wij snappen als geen ander dat de totaalaanpak van agressie een vak apart is voor organisaties. Je houdt je liever wel bezig met andere zaken! Wij zien het als onze missie om jou en je organisatie goed en vakkundig te adviseren of zelfs fysiek te ondersteunen in lastige situaties. Wij zijn er voor je als dat nodig is!’ (Coen van Riel, mede-eigenaar Agressiebeheer)

Je kunt bij ons terecht voor alle onderwerpen die te maken hebben met de aanpak van agressie en geweld in organisaties. Hierbij valt te denken aan advies of ondersteuning bij het opstellen/optimaliseren van een goed werkend agressieprotocol maar ook in de aanschaf van bv. alarmsystemen aan de balie, spreekkamers of voor buitendienstmedewerkers.

Wil je graag met ons sparren over te nemen maatregelen na een incident? Of heb je behoefte aan persoonlijke ondersteuning in bv. een ordegesprek met een klant? Wij staan voor je klaar!

Bekijk ons aanbod van advisering en praktische ondersteuning. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee.

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.